Category Uncategorized

ΟΧΙ γάντια, μάσκες και μαντηλάκια μιας χρήσης στο δρόμο

ILION COVID-19

Ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει ότι για την προστασία της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19 είναι απολύτως αναγκαίο οι πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες διαχείρισης των οικιακών τους απορριμμάτων, σύμφωνα και με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας...

Διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στο σπίτι από τον Δήμο Ιλίου

1

Διπλές, από τις συνήθεις ποσότητες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, παραδίδει σταδιακά από σήμερα, Τρίτη 7 Απριλίου 2020, σε 1391 οικογένειες δικαιούχους του ΤΕΒΑ ο Δήμος Ιλίου, με στόχο την κάλυψη των βασικών αναγκών τους, οι οποίες είναι μεγαλύτερες αυτήν την περίοδο.

Οι διανομέ...

Δωρεάν ψυχοκοινωνική υποστήριξη από τον Δήμο Ιλίου

psixokoinoniki_ypostirixi

Τα μέτρα για την αναχαίτιση της πανδημίας, που απειλεί την παγκόσμια κοινότητα, όπως αυτά καθορίστηκαν στο πλαίσιο των γενικών οδηγιών της κυβέρνησης είναι επιβεβλημένα και αναγκαία, ταυτόχρονα όμως μπορούν να προκαλέσουν έντονα και αρνητικά συναισθήματα.

Ο Δήμος Ιλίου, με αίσθημα ε...

Μήνυμα ζωής έστειλαν και πάλι οι εθελοντές αιμοδότες του Δήμου Ιλίου

2

Μήνυμα αλληλεγγύης αλλά και στήριξης στο Εθνικό Σύστημα Υγείας έστειλαν οι δεκάδες εθελοντές αιμοδότες του Δήμου Ιλίου που συμμετείχαν, για μια ακόμα φορά, στην έκτακτη αιμοδοσία που πραγματοποίησε ο Δήμος Ιλίου, χθες Πέμπτη 2 Απριλίου 2020, σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν»...

Διανομές κατ’ οίκον σε ωφελούμενους του ΤΕΒΑ από τον Δήμο Ιλίου

teba_dianomi_kat_oikon3

Παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες δημόσιας υγείας που επικρατούν σε ολόκληρη τη χώρα, ο Δήμος Ιλίου προσπαθεί να συνδράμει τις 1391 οικογένειες δικαιούχους του ΤΕΒΑ, διανέμοντας  κατ’ οίκον τρόφιμα και είδη βασικής υλικής συνδρομής.

Οι διανομές σχεδιάζονται με κύρια προτεραιότητα την τήρηση ...

Παραλαβή πιστοποιητικών από τον Δήμο Ιλίου με on line διαδικασία

computer dimos iliou

Οκτώ (8) πιστοποιητικά μπορούν στο εξής να παραλαμβάνουν οι δημότες του Ιλίου, on line με απλή διαδικασία από τον υπολογιστή τους, μέσω της Κεντρικής Διαδικτυακής Πύλης της δημόσιας διοίκησης, ΕΡΜΗΣ. Συγκεκριμένα, μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Ιλίου (www.ilion.gr) ή απευθείας από την πύλη ΕΡΜΗΣ (...

Δήλωση του Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου στην εφημερίδα Παρασκήνιο και τον δημοσιογράφο Γιώργο Λαιμό για τις πρωτοβουλίες του Δήμου σχετικά με την ανάσχεση εξάπλωσης της πανδημίας

91474151_884374921976374_1439173678951563264_n

Ο αγώνας κατά μιας νόσου που ενέσκηψε με χαρακτήρα πανδημίας είναι πολυμέτωπος και η Τοπική Αυτοδιοίκηση βρίσκεται, για μια ακόμα φορά, στην πρώτη γραμμή, ως ο εγγύτερος και αποτελεσματικότερος, προς τον πολίτη, θεσμός.

Στον Δήμο Ιλίου δουλέψαμε, από την αρχή, με ψυχραιμία, συντονισμό και απόλυτη συνεργασία με την πολ...

Την Πέμπτη 02.04.2020 η εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Ιλίου

Ilion-ektakti ethelontiki aimodosia

Ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει ότι, η προγραμματισμένη διήμερη εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν» θα πραγματοποιηθεί μόνο την Πέμπτη 2 Απριλίου 2020, με απόφαση του νοσοκομείου.

Για το λόγο αυτό και με σκοπό την ικανοποίηση της μεγάλης προσφοράς των αιμοδοτών επεκτάθηκε η δ...

Συνεχείς απολυμάνσεις κατά τη διάρκεια της έκτακτης εθελοντικής αιμοδοσίας στον Δήμο Ιλίου

Ilion-Ektakti Aimodosia-diarkis apolimansi

Ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει ότι, κατά τη διάρκεια της έκτακτης εθελοντικής αιμοδοσίας που θα πραγματοποιηθεί 2 και 3 Απριλίου 2020 στο Δημαρχείο Ιλίου, ο χώρος θα απολυμαίνεται συνεχώς από το προσωπικό του Δήμου, προκειμένου όσοι αιμοδοτήσουν να είναι απολύτως ασφαλείς.

 

Ο Δήμαρχος ...

Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Ιλίου

20200402-02 Ektakti Aimodosia-Ilion

Ο Δήμος Ιλίου διοργανώνει έκτακτη διήμερη εθελοντική αιμοδοσία 2 και 3 Απριλίου 2020, προκειμένου να ενισχυθούν τα αποθέματα αίματος, τα οποία σημειώνουν σημαντική μείωση λόγω της πανδημίας.

Η έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Ιλίου την Πέμπτη 2 Απριλίο...