Με αυστηρή τήρηση των μέτρων η επαναλειτουργία των παιδικών σταθμών Δήμου Ιλίου

186316418_1496441930526430_910555859091975879_n

Πανέτοιμοι να υποδεχθούν τους μικρούς τους φιλοξενούμενους είναι οι δώδεκα (12) παιδικοί σταθμοί Δήμου Ιλίου, ύστερα από την απόφαση της κυβέρνησης και των επιστημόνων για την επαναλειτουργία τους.

Η επιστροφή των παιδιών θα γίνει σε συνθήκες πλήρους ασφάλειας και με αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής. Ήδη σε όλα τα κτίρια έχουν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητοι καθαρισμοί, όπως και οι καθιερωμένες απεντομώσεις και μυοκτονίες, ενώ ο Δήμος έχει εφοδιάσει επιπρόσθετα τους σταθμούς με αντισηπτικά υγρά και φορητά θερμόμετρα. Ο καθαρισμός στους χώρους θα είναι συνεχής σε όλη τη διάρκεια της ημερήσιας λειτουργίας τους, ενώ έχουν δοθεί οδηγίες για πλήρη εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Ο Δήμος Ιλίου έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει ότι απαιτείται, ώστε τα παιδιά μας να επιστρέψουν σε χώρους καθαρούς, ασφαλείς και προστατευμένους, ενώ οι παιδαγωγοί και το προσωπικό των παιδικών σταθμών έχουν λάβει αναλυτικές οδηγίες για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν. Τηρώντας όλα τα μέτρα προφύλαξης και με την καλή συνεργασία των γονέων, θα καταφέρουμε και σε αυτήν την περίοδο να παραμείνουμε ασφαλείς και ήσυχοι».