Τήρηση του χρονοδιαγράμματος για το Μετρό στο Ίλιον ζήτησε ο Δήμαρχος Ιλίου από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ

Photo

Τη σταθερή, συνεχή και αδιάλειπτη θέληση του Δήμου Ιλίου για επιτάχυνση των διαδικασιών επέκτασης της Γραμμής 2 του Μετρό στο Ίλιον και τη δημοπράτηση του έργου το 2022 σύμφωνα με τις σχετικές εξαγγελίες, εξέφρασε ο Δήμαρχος Νίκος Ζενέτος, στη συνάντηση που είχε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Νίκο Κουρέτα.

Ο κ. Ζενέτος σημείωσε ότι η ανακοίνωση του έργου από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή αναπτέρωσε τις ελπίδες των κατοίκων του Ιλίου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, καθώς πρόκειται για ένα χρόνιο και δίκαιο αίτημά τους. Το χαρακτήρισε εξαιρετικής σημασίας υπογραμμίζοντας τον κομβικό ρόλο που θα διαδραματίσει στην ανάπτυξη της Δυτικής Αθήνας.

Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ επιβεβαίωσε ότι το έργο έχει δρομολογηθεί και παρά την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης διαβεβαίωσε ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να μην υπάρξουν μεγάλες καθυστερήσεις.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας του Δήμου Ιλίου για την υλοποίηση αυτού του πολύ σημαντικού συγκοινωνιακού έργου.metro