Διανομή υγειονομικού υλικού σε καταστήματα του Δήμου Ιλίου

DSC_0510

Δωρεάν υγειονομικό υλικό στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου στο Ίλιον, σε μια συμβολική κίνηση με αφορμή την επανεκκίνηση της αγοράς, διένειμαν ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Εμπορικός Σύλλογος Ιλίου. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Ε.Ε.Α. με στόχο τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και την αφύπνιση του κοινωνικού συνόλου για την ανάγκη χρήσης μέτρων προφύλαξης.

Οι κ.κ. Ζενέτος και Χατζηθεοδοσίου, μαζί με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου, αντιδημάρχους, εντεταλμένους και δημοτικούς συμβούλους, μέλη του Δ.Σ του Ε.Ε.Α. και του Εμπορικού Συλλόγου Ιλίου, προσέφεραν προστατευτικές μάσκες και αντισηπτικό υγρό σε επαγγελματίες και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, επισημαίνοντας ότι η προστασία της δημόσιας υγείας πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα όλων.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ιλίου σημείωσε:

«Ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση του προέδρου του Ε.Ε.Α. για μια συμβολική, αλλά απόλυτα ουσιαστική, κίνηση διανομής υγειονομικού υλικού στους επαγγελματίες και καταστηματάρχες της περιοχής μας. Θελήσαμε, με τον τρόπο αυτό, να στείλουμε δύο σαφή και ξεκάθαρα μηνύματα: συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα προστασίας διότι τίποτε δεν έχει τελειώσει, ενώ παραμένουμε αισιόδοξοι και ενωμένοι, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τη δύσκολη αυτή κατάσταση. Μένουμε ασφαλείς, μένουμε δυνατοί».

*Δείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί τις δηλώσεις του Δημάρχου Ιλίου:

https://youtu.be/8OeC2ywLanA

DSC_0712

DSC_0700

DSC_0684

DSC_0679

DSC_0674

DSC_0652

DSC_0645

DSC_0634

DSC_0633

DSC_0594

DSC_0577

DSC_0524

DSC_0511